OVER

Ik ga voor mezelf beginnen.

Zo gezegd, zo gedaan. Op 11 oktober 1989 verkocht hij zijn auto en motor en kocht Rens Broeders een bus. Rens Broeders Stand en Interieurbouw was geboren.
Hij betrok zijn thuisbasis in een volledig tot werkplaats omgetoverde schuur van twee bij twee meter aan de Hendrik de Keizerlaan in Eindhoven.

Improviseren was een must; door een luik in de schuur was het mogelijk om met de deur open lange planken te zagen. Ook werd regelmatig de woonkamer gebruikt als schilderwerkplaats voor grote materialen.

Na twee jaar van improviseren werd het tijd voor de volgende stap, een grotere werkplaats van vijf bij negen meter in het Eindhovense Tongelre. Toen het bedrijf na drie jaar zelfs hier niet meer uit de voeten kon werd de stap gemaakt naar het serieuze werk, een loods van 160 vierkante meter in Nuenen, helemaal compleet, zelfs met kantine.

ONS

Waar een bedrijf groeit, groeien zo ook de taken en verantwoordelijkheden. De verhuizing naar Nuenen is ook het moment geweest dat Rens zijn vrouw Henriette het bedrijf kwam versterken. Voor de organisatorische en administratieve taken werd zij Rens zijn steun en toeverlaat.

Nog eens twee jaar later, na enige tijd voor “een baas” te hebben gewerkt zei Stanley, zoon van Rens en Henriette, “Pa, ik wil bij jou komen werken”. Zijn reactie zal Stanley altijd bijblijven: “Nou das goed hoor jongen”. 
In diezelfde periode, rond 1997, kreeg Rens het advies van zijn boekhouder zijn verdiensten te gaan investeren in het kopen van een bedrijfspand. Een goed idee, maar een pand kopen is aan de familie Broeders niet besteed, zelf bouwen..

Dit werd het pand aan de Spegelt in Nuenen, tot op de dag van vandaag is hier Broeders Totaalinterieurbouw gevestigd.

In 2015 heeft Rens het stokje overgedragen aan zijn zoon Stanley. Een nieuwe generatie met het zelfde moto: “heb respect voor de klant, blijf jezelf, maar vooral, blijf eerlijk”.

WERKPLAATS

Onze werkplaats is uitgerust met de modernste machines en apparatuur. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een ultra moderne mobiele vacuümheffer om alle groot formaat materialen zonder mankracht te kunnen heffen, kantelen en manoeuvreren.

Een van onze pronkstukken is wel de Biesse sektor SK 4 cnc gestuurde opdeelzaag, de grootste in zijn soort! + de Artech Skill 300 computergestuurde freesmachine. Hiermee kunnen wij feilloos de meest wilde vormen frezen uit diverse basismaterialen, en zelfs graveren, samen met de Hebrock TOP 3003 F pro serie kantenverlijmer kunnen wij alles aan, ontwerp uw eigen meubels, gevelteksten, of zelfs het speelgoed voor de kinderen. Kom maar langs met uw idee, en wij realiseren het voor u.

TRANSLATE