OVER DIT PROJECT

Voor Totaal kantoorinrichting hebben wij de nieuwe kantoren van ABC Finance in ‘s-Hertogenbosch mogen inrichten met verschillende maatwerk oplossingen.
Hier zijn mooie materialen gebruikt zoals matzwart fingerproof en naturel eiken akoestische panelen. Tevens eiken lamellenwanden als roomdividers maar ook als tv-wand en de garderobes ook uitgevoerd in matzwart met subtiele LED-verlichting.

De akoestische panelen zijn niet alleen verwerkt in de wandbekleding maar ook als eyecatcher tegen het plafond. Zelfs het kleinste kantoortje/stilteruimte is voorzien van maatwerk bureau.

AANSLUITING IN MATERIALEN

Bij een project van dit formaat zit de uitdaging, naast natuurlijk het maatwerk, in de eenduidige uitsraling van vormen, materialen en kleuren.

Door de nauwe samenwerking met de kantoorinrichter en stylisten zijn wij, ondanks het formaat van het kantoor (2 verdiepingen), er samen in geslaagd tot een cique en rustige uitstraling te komen.

Zo kregen we de vrije keuze in materiaalgebruik en indeling wat heeft geresulteerd in de unieke combinaties van materialen.
Een project om nooit te vergeten.

DIT PROJECT IN VOGELVLUCHT

TRANSLATE